Рачна прскалка со контрола на палец

Рачна прскалка со контрола на палец

550 ден

Нема на залиха

Шифра: 15Г708 Категории

Рачната прскалка за црево има вградено вртливо копче за регулирање на големината на млазот според потребите. Дизајнот на прскалката овозможува широк опсег на наводнување. Рачката на прскалката е обложена со гума и е со ергономски дизајн. Не се лизга и практична е за користење. Лесно може да се поврзе со сите комерцијални полимерни системи и стандардни црева за наводнување  (1/2″ – 3/4″).