Рачна крива пила 180 мм - Baucentar
Рачна крива пила 180 мм

Рачна крива пила 180 мм

300 ден

Нема на залиха

Рачна крива пила со сечиво кое се склопува. Многу корисна алатка благодарение на сечивото со 7 ТПИ (7 запци на еден инч). Должината на сечивото е 180 мм. Наменета е за сечење на дрва и гранки. Има многу практична големина за складирање и транспорт благодарение на копчето за заклучување и на можноста за склопување на сечивото. Ергономски дизајнирана пластична рачка прекриена со материјал против лизгање и затворен облик овозможува поголема заштита при користење.

Бренд

Verto