Рачна Грбна Пумпа Со Прскалка 7 литри - Baucentar
Рачна Грбна Пумпа Со Прскалка 7 литри

Рачна Грбна Пумпа Со Прскалка 7 литри

617 ден

Нема на залиха

Рачна пумпа за на грб со прскалка и со резервоар. Резервоарот за вода има капацитет од 7 литри. Резервоарот има широко грло за полесно полнење со вода. Има и дополнителен каиш за прикачување на прскалката на грб. На прскалката има копче за подолготрајно задржување на млазот со што се олеснува користењето на пумпата. На горната страна има рачка за зголемување на притисокот во резервоарот, како и сигурносни вентили за поголема безбедност при користењето. Работниот притисок е 2.5 бари, а максималниот притисок кој може да се развие во садот е 3 бари. Рачката на прскалката е со ергономски дизајн за поголем комфор при користењето. Не се лизга и практична е за користење. Оваа пумпа може да се користи за широк опсег на температури, од 0 до 45℃

Бренд

Verto