Рачка за копач - Baucentar
Рачка за копач

Рачка за копач

Шифра: 02А093 Категорија:

Дрвена рачка за копач со должина од 900 мм. Се користи како замена за скршени или оштетени рачки. Изработена е од цврсто дрво со голема издржливост. Има ергономски дизајн за подобро да се припие на раката при користење.