Работни Чевли Ниски Црни SRA S1P Бр. 42 - Baucentar
Работни Чевли Ниски Црни SRA S1P Бр. 42

Работни Чевли Ниски Црни SRA S1P Бр. 42

2150 ден

Нема на залиха

Ниски работни чевли во црна боја со стандардна големина 42 или со должина од 28см. Наменети се за основна заштита при работа. Горниот слој на чевлите е изработен од висококвалитетна сјајна кожа во црна боја. Ѓонот е нелизгачки и има еден слој за апсорбирање на удари, со што се зголемува безбедноста и удобноста на при носењето. На предниот дел има додаток од челичен дел за заштита на прстите од несакани удари. Внатрешноста на чевлите е прекриена со мек материјал за поголема удобност. Овие чевли имаат класа на заштита S1P. Заштитата од лизгање му е од тип SRA што значи дека се отпорни  на лизгање на керамички плочки прекриени со раствор од содиум додецилсулфат. Квалитетот на овој производ е загарантиран со Европски сертификат за квалитет, а чевлите се изработени според стандардот EN 20345. Чевлите се спакувани во цврсто картонско пакување.

Бренд

Neo