Работни Чевли Високи Сини SRA S1P Бр. 45 - Baucentar
Работни Чевли Високи Сини SRA S1P Бр. 45

Работни Чевли Високи Сини SRA S1P Бр. 45

2600 ден

Има на залиха

2600 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Високи работни чевли во сина боја со стандардна големина 44 или со должина од 30см. Наменети се за основна заштита при работа. Горниот слој на чевлите е изработен од висококвалитетна превртена кожа во сина боја и има додатоци од рефлектирачки материјал заради полесна видливост во било какви услови за работа. Ѓонот е нелизгачки и има еден слој за апсорбирање на удари, со што се зголемува безбедноста и удобноста на при носењето. На предниот дел има додаток од челичен дел за заштита на прстите од несакани удари. Внатрешноста на чевлите е прекриена со мек материјал за поголема удобност. Овие чевли имаат класа на заштита S1P. Заштитата од лизгање му е од тип SRA што значи дека се отпорни на лизгање на керамички плочки прекриени со раствор од содиум додецилсулфат. Квалитетот на овој производ е загарантиран со Европски сертификат за квалитет, а чевлите се изработени според стандардот EN 20345. Чевлите се спакувани во цврсто картонско пакување.

Бренд

Neo