Работни Сандали Црни SRA S1 Бр. 42 - Baucentar
Работни Сандали Црни SRA S1 Бр. 42

Работни Сандали Црни SRA S1 Бр. 42

938 ден

Има на залиха

938 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Работни сандали во црна боја со стандардна големина 42 или со должина од 28см. Наменети се за основна заштита при работа. Горниот слој на сандалите е изработен од висококвалитетна сјајна кожа во црна боја. Ѓонот е нелизгачки и има еден слој за апсорбирање на удари, со што се зголемува безбедноста и удобноста на при носењето. На предниот дел има додаток од челичен дел за заштита на прстите од несакани удари. Овие сандали имаат класа на заштита S1. Заштитата од лизгање му е од тип SRA што значи дека се отпорни  на лизгање на керамички плочки прекриени со раствор од содиум додецилсулфат. Квалитетот на овој производ е загарантиран со Европски сертификат за квалитет. Сандалите се спакувани во цврсто картонско пакување.

Бренд

Neo