Работни Сандали Сиви SRA S1 Бр. 45 - Baucentar
Работни Сандали Сиви SRA S1 Бр. 45

Работни Сандали Сиви SRA S1 Бр. 45

1092 ден

Нема на залиха

Работни сандали во сива боја со стандардна големина 45 или со должина од 30см. Наменети се за основна заштита при работа. Горниот слој на сандалите е изработен од висококвалитетна превртена кожа во сива боја. Ѓонот е нелизгачки и има еден слој за апсорбирање на удари, со што се зголемува безбедноста и удобноста на при носењето. Ѓонот е отпорен на абразија, како и на разни хемикалии како бензин, масло, и разни други органски растворувачи. На предниот дел има додаток од челичен дел за заштита на прстите од несакани удари. Овие сандали имаат класа на заштита S1. Заштитата од лизгање му е од тип SRА што значи дека се отпорни на лизгање на керамички плочки прекриени со раствор од содиум додецилсулфат. Квалитетот на овој производ е загарантиран со Европски сертификат за квалитет. Произведени се според стандардот EN 20345. Сандалите се спакувани во цврсто картонско пакување.

Бренд

Neo