Работни Панталони Со Прерамки Сиви Л/52 - Baucentar
Работни Панталони Со Прерамки Сиви Л/52

Работни Панталони Со Прерамки Сиви Л/52

1005 ден

Нема на залиха

Сиви работни панталони со прерамки со стандардна големина Л или 52 кои се прикладни за секакви работни обврски, било професионални или аматерски. Изработени се од висококвалитетен материјал и зајакнато е со шиење на пооптоварените делови. Двојниот штепуван материјал обезбедува подолго траење на материјалот. На половината имаат ластици со што се зголемува удобноста при носење. Цврстите џебови може да се наполнат со голем и тежок волумен, и во нив може постојано да се носи тежок алат. Делот кај колената се така изработени да може лесно да се вметнат штитници за колена со што се олеснува работењето во специфични ситуации. Квалитетот на овој производ е загарантиран со Европски сертификат за квалитет, а производниот процес е во согласност со EN ISO 13688:2013 стандардот. Платното е со дебелина од 245 г/м2. Материјалот содржи 65% полиестер и 35% памук. Вкупната должина на ногавиците од внатрешната страна изнесува 46см. Обемот во делот на стомакот изнесува 108см, а во делот на колковите изнесува 78см. Панталоните се спакувани во цврсто најлонско пакување.

Бренд

Neo