Работни Панталони Со Прерамки Сиви ЛД/54 - Baucentar
Работни Панталони Со Прерамки Сиви ЛД/54

Работни Панталони Со Прерамки Сиви ЛД/54

1340 ден

Нема на залиха

Сиви работни панталони со прерамки со стандардна големина ЛД или 54 кои се прикладни за секакви работни обврски, било професионални или аматерски. Должината на ногавицата од внатрешната страна изнесува 50см. Ширината на панталоните во висина на куковите изнесува 79.5см а во висина на стомакот изнесува 110.5см. Изработени се од висококвалитетен материјал и зајакнати се со шиење на пооптоварените делови. Тројниот штепуван материјал обезбедува подолго траење на материјалот а деловите покриени со рефлектирачки материјал овозможуваат полесна видливост на работникот. Цврстите џебови може да се наполнат со голем и тежок волумен, и во нив може постојано да се носи тежок алат. На предниот дел на панталоните има џеб за смарт телефон во кој што собира телефони со поголема димензија. Делот кај колената се така изработени да може лесно да се додадат штитници за колена со што се олеснува работењето во специфични ситуации. Квалитетот на овој производ е загарантиран со Европски сертификат за квалитет, а производниот процес е во согласност со EN ISO 13688:2013 стандардот. Платното е со дебелина од 267 г/м2. Материјалот содржи 65% полиестер и 35% памук. Панталоните се спакувани во цврсто најлонско пакување.

Бренд

Neo