Работни Панталони Сиви ХХЛ/58 (Долги/Кратки) - Baucentar
Работни Панталони Сиви ХХЛ/58 (Долги/Кратки)

Работни Панталони Сиви ХХЛ/58 (Долги/Кратки)

1750 ден

Има на залиха

1750 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Сиви работни панталони со стандардна големина ХХЛ или 58 кои се прикладни за секакви работни обврски, било професионални или аматерски. Должината на ногавицата од внатрешната страна изнесува 54см. Кај овие панталони ногавиците и џебовите се така прикачени да лесно може да се отстранат и да се претворат во кратки панталони. Ширината на панталоните во висина на куковите изнесува 82.5см а во висина на стомакот изнесува 115.5см. Изработени се од висококвалитетен материјал и зајакнати се со шиење на пооптоварените делови. Тројниот штепуван материјал обезбедува подолго траење на материјалот а деловите покриени со рефлектирачки материјал овозможуваат полесна видливост на работникот. Цврстите џебови може да се наполнат со голем и тежок волумен, и во нив може постојано да се носи тежок алат. Делот кај колената се така изработени да може лесно да се додадат штитници за колена со што се олеснува работењето во специфични ситуации. Квалитетот на овој производ е загарантиран со Европски сертификат за квалитет, а производниот процес е во согласност со EN ISO 13688:2013 стандардот. Платното е со дебелина од 267 г/м2. Материјалот содржи 65% полиестер и 35% памук. Панталоните се спакувани во цврсто најлонско пакување.

Бренд

Neo