Работни Панталони Бели ХЛ/56 - Baucentar
Работни Панталони Бели ХЛ/56

Работни Панталони Бели ХЛ/56

1273 ден

Има на залиха

1273 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Бели работни панталони со стандардна големина ХЛ или 56 кои се прикладни за секакви работни обврски, било професионални или аматерски. Изработени се од висококвалитетен материјал и зајакнато е со шиење на пооптоварените делови. Тројниот штепуван материјал обезбедува подолго траење на материјалот а деловите покриени со рефлектирачки материјал овозможуваат полесна видливост на работникот. Цврстите џебови може да се наполнат со голем и тежок волумен, и во нив може постојано да се носи тежок алат. Делот кај колената се така изработени да може лесно да се додадат штитници за колена со што се олеснува работењето во специфични ситуации. Квалитетот на овој производ е загарантиран со Европски сертификат за квалитет, а производниот процес е во согласност со EN ISO 13688:2013 стандардот. Платното е со дебелина од 267 г/м2. Материјалот содржи 65% полиестер и 35% памук. Панталоните се спакувани во цврсто најлонско пакување.

Бренд

Neo