Пур Пена Премиум 750 мл

Пур Пена Премиум 750 мл

450 ден

Има на залиха

450 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

БК Пур Премиум е монтажна пена за канали. Тоа е  еднокомпонентна конструкциска полиуретанска пена посебно осмислена за потребите на максималната искористеност при помала експанзија со можност за користење на температури до +35°C. Oва пена има одлична структура и при +5°C. Има одлична адхезија на бетон, малтер, ѕидови, стиропор, омекнат ПВЦ, печена тула и канали. Се користи за пополнување на пукнатини, за поставување на рамки на прозорци и врати, за изолација на цевководи, прицврстување на изолатори и на заштитни цевки во ѕидовите, за брза монтажа на покриви и поставување на покривни канали.

Бренд

Bekament