Покривен Премаз За Дрво и Метал 750мл Бела - Baucentar
Покривен Премаз За Дрво и Метал 750мл Бела

Покривен Премаз За Дрво и Метал 750мл Бела

270 ден

Нема на залиха

БК Нитро Емјал е универзален премаз за декорација и заштита на дрвени и метални површини со нијанса на бела боја.

ПРИМЕНА
Наменет е за премачкување на дрвени и метални површини во внатрешен простор, како и површини кои не се директно изложени на директни атмосферски влијанија во надворешен простор.

ПОДГОТОВКА И НАНЕСУВАЊЕ
Пред нанесување на премазот, подлогата мора да биде сува, избрусена и чиста.
Се нанесува со четка, валјак или со шприцање на претходно нанесена подлога од БК Метал Прајм Нитро во 1 до 2 слоја.

Пред да се употреби, содржината во кантичката треба добро да се промеша.
Времето потребно за сушење помеѓу два слоја изнесува 6 часа.

ПОТРОШУВАЧКA
Околу 125 ml/m2 за премачкување во еден слој.

ПАКУВАЊЕ
Премазот е спакуван во лимена кантичка и содржи 750мл премаз.

Бренд

Bekament