Подлога За внатрешни Бои 1:3 1л - Baucentar
Подлога За внатрешни Бои 1:3 1л

Подлога За внатрешни Бои 1:3 1л

150 ден

Има на залиха

150 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

BK-Podloga 1:3 е подлога за нанесување на внатрешни бои на внатрешни ѕидови.

ПРИМЕНА
Концентрирана емулзија наменета за подобрување на адхезијата, изедначување и зацврстување на минералните и другите подлоги, пред нанесување на внатрешни бои, како и за премачкување на високо абсорбентни подлоги.

ПОДГОТОВКА И НАНЕСУВАЊЕ
Доколку се користи како подлога пред нанесувањето на внатрешните дисперзивни бои и подготовката на површината за глетување, односот е BK-Подлогa 1:3:водa=1:3. Подлогата се нанесува со долго-влакнест валјак или со прскање во еден слој. Во случај на многу суви и впивливи површини нанесувањето може да се изврши два пати во рок од 2-3 часa). Времето потребно за сушење пред нанесувањето на бојата треба да биде најмалку 12 часа.

ПОТРОШУВАЧКA
Oколу 50-100 ml/m², во зависност од апсорпцијата и намената.

РОК НА ТРАЕЊЕ И СКЛАДИРАЊЕ
12 месеци во оригиналната амбалажа. Да се складира на температура од +5°C дo +25°C, заштитено од сончева светлина и замрзнување.

Бренд

Bekament