Подлога Акрилна Прајмер Г 5кг туба - Baucentar
Подлога Акрилна Прајмер Г 5кг туба

Подлога Акрилна Прајмер Г 5кг туба

1524 ден

Има на залиха

1524 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Прајмер базиран на синтетичка смола во водена дисперзија со многу ниски емисии на испарливи органски соединенија (VOC).

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ:
Конзистентност: течност.
Боја: светло сина.
Разредување: во сооднос од 1:1 до 1:3 со вода, во зависност од апсорпцијата на основата.
Време на сушење пред нанесување соединенија за израмнување или лепило:
– бетон: 30 минути
– гипс: 30-60 минути
Примена: четка или валјак.

ЕМИКОД: EC1 Plus – со многу ниски емисии на испарливи органски соединенија (VOC).
Чување: 12 месеци. Заштитете се од мраз.
Потрошувачка: 0,08-0,15 kg/m2 во зависност од апликацијата.
Пакување: туба од 5 кг., 10 кг. и 25 kg и 1 kg.

Бренд

Mapei