Плафонска Стиропорна Облога МАРИНА 2м.кв. - Baucentar
Плафонска Стиропорна Облога МАРИНА 2м.кв.

Плафонска Стиропорна Облога МАРИНА 2м.кв.

122 ден

Има на залиха

122 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Плафонска облога изработена од ЕПС – украсна стиропорна плоча наменета за лепење на плафон. Може да се лепи на плафон било од естетски причини или како дополнителна изолација на просторот. Оваа плафонска облога е многу едноставна за монтажа и штом се постави на плафонот може да се премачкува со боја за внатрешни ѕидови. Стиропорната плоча на себе има релјефна шара кој декоративно го оплеменува плафонот во просторијата, а воедно служи и како топлотна и звучна изолација.

Плочите се со димензии 500х500мм. Во едно пакување има 8 плочи по 0,25 м.кв. или вкупно 2 метри квадратни.