Пластична кружна прскалка со 8 шеми на прскање вода

Пластична кружна прскалка со 8 шеми на прскање вода

521 ден

Нема на залиха

На прскалката има вградено осум статични прскалки кои обезбедуваат осум различни шеми на прскање. Оваа прскалка е компатибилна со сите комерцијални полимерни системи. Максималната површина која може да ја наводни е 95 метри квадратни,а  рангот на прскање може да стигне максимално до 11 метри во дијаметар. Лесно може да се поврзе со сите комерцијални полимерни системи за наводнување.

Бренд

Rehau