Пила Статична За Метал ГЦО 14-24 Ј 2400W ф355мм - Baucentar
Пила Статична За Метал ГЦО 14-24 Ј 2400W ф355мм

Пила Статична За Метал ГЦО 14-24 Ј 2400W ф355мм

21900 ден

Нема на залиха

Шифра: 0601Б37200 Категории

Моќност во комбинација со издржливост.

Голем капацитет на преоптоварување и при најтешки примени.

Зголемена искористеност на резната плоча за 20%.
Полесни, изедначени движења.

Бренд

Bosch