Перач под висок притисок 4.0 TWIN FLOW 2500w 150 bar - Baucentar
Перач под висок притисок 4.0 TWIN FLOW 2500w 150 bar

Перач под висок притисок 4.0 TWIN FLOW 2500w 150 bar

14294 ден

Има на залиха

14294 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

– Максимален работен притисок: 150 bar
– Максимален проток на вода: 810 лит/час
– Максимална температура на вода: 50˚C
– Моќност на моторот: 2500 W
– Напојување: 230V / 50Hz
– Тип на пумпа: алуминиумска глава на пумпата
– Дoлжина на кабел: 5 м
– Дoлжина на цревo: 8 м
– Маса на перачот: 14 кг
– Дополнителни елементи: моталка за црево
– TSS (TotalStop SYSTEM)
– Гаранција 24 месеци, обезбеден сервис и резервни делови.

Бренд

Annovi Reverberi