Паста За Тонирање Внатрешни Бои 100 мл. Жолта - Baucentar
Паста За Тонирање Внатрешни Бои 100 мл. Жолта

Паста За Тонирање Внатрешни Бои 100 мл. Жолта

87 ден

Има на залиха

87 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

BK-Color е пигментна паста за тонирање на дисперзии за внатрешни ѕидови.

ПРИМЕНА
Teчно средство за нијансирање на внатрешни дисперзивни бои и декоративни материјали. Пред употреба треба добро да се протресе шишенцето.

НИЈАНСА
Достапно во повеќе ралични нијанси: окер, жолта, сина, црвена, виолетова, теракота, зелена, кафеава, портокалова, црна

ПОТРОШУВАЧКA
Зависно од посакуваната нијанса, максималното количество на BK-Color за пакување од 25kg BK-Pol изнесува 300 ml (3 шишенца), додека за пакување од 15 l BK-Gold и BK-Crystal изнесува 500 ml (5 шишенцa).

РОК НА ТРАЕЊЕ И СКЛАДИРАЊЕ
Дo 18 месеци во оригиналната амбалажа. Да се складира на температура од +5°C дo +25°C, заштитено од сончева светлина и замрзнување.

Бренд

Bekament