Отстранувач на цементни дамки 1л - Baucentar
Отстранувач на цементни дамки 1л

Отстранувач на цементни дамки 1л

337 ден

Има на залиха

337 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Концентрирано средство за плочки, подни плочи, кулир и природен камен. Отстранува наслаги од каменец и други нечистотии, остатоци од цементен филм, исцветување, корозија, долготрајни наслаги од бигор  и слично. Наменет е за внатрешна и надворешна употреба. Исто така може да се користи и за чистење на површини од хром, племенит челик, керамика, пластика и лакирани површини.
Подлогата треба темелно да се навлажни, средството за чистење да се разреди со вода, во зависност од степенот и видот на нечистотијата, да се нанесе на површината и после кратко делување целосно да се измие. Фугирани површини може да се чистат после 6 недели. Пред тој рок фугите се чистат само со вода.  Потрошувачката на средството е 1 мл за површина од 10 до 15 метри квадратни.

Бренд

Knauf