Отстранувач на мувла 500 мл - Baucentar
Отстранувач на мувла 500 мл

Отстранувач на мувла 500 мл

389 ден

Нема на залиха

Ова е течно дезинфиционо средство наменето за темелно отстранување на мувла, габи, мов и алги. Може да се нанесува на ѕидови, на природен и вештачки камен, како и на површшини од дрво, од пластика, на силиконски и на цементни фуги.
Погодно е и за внатрешна и за надворешна употреба.
Пакувањето содржи 500 мл. Еден литар е доволен за површина од 5 метри квадратни, во зависност од големината на мувлата.

Бренд

Knauf