Отворач за плочки подесувачки 40-100мм со заштита - Baucentar
Отворач за плочки подесувачки 40-100мм со заштита

Отворач за плочки подесувачки 40-100мм со заштита

560 ден

Нема на залиха

Отворач за дупки во плочки со кој може да се отсекуваат дупки со дијаметар од 40-100мм. Дополнителна предност е што секачот има решеткаст оклоп кој штити од отсечени парчиња од плочката. Спакувано на картонска плочка.

Бренд

Topex