Отворач за дупки Сет 28-75ммх30мм 5 пар. - Baucentar
Отворач за дупки Сет 28-75ммх30мм 5 пар.

Отворач за дупки Сет 28-75ммх30мм 5 пар.

575 ден

Нема на залиха

Отворач за дупки со кружни сечива и со зајакнати запци. Овозможува да се формираат и отсекуваат дупки во разни материјали како дрво, алуминиум, бакар, ламинатни подови и пластика. Високата цврстина на отворачот за дупки е постигната благодарение на производството со носечкиот прстен и дискот и дискот со носачот прицврстен на него кои се изработени со лиење на едно парче од метал. Во пакувањето има 5 парчиња. Спакувано на картонска плочка.

Бренд

Graphite