Отворач за дупки во бетон 65мм - Baucentar
Отворач за дупки во бетон 65мм

Отворач за дупки во бетон 65мм

495 ден

Има на залиха

495 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Отворач за дупки во бетон со кружно сечиво со дијаметар од 65мм. Овозможува да се формираат и отсекуваат дупки за инсталациони кутии во цигли или во бетон. Сечивата изработени од зајакнат карбид се одликуваат со зголемена отпорност на трошење со што се овозможува подолготрајно користење на отворачот.

Бренд

Verto