Ножици за сечење гранки 680мм

Ножици за сечење гранки 680мм

730 ден

Нема на залиха

Шифра: 15Г252 Категории

Градинарски ножици со пружина за сечење гранки со вкупна должина од 680 мм. Главната намена им е за сечење тенки и дебели гранки. Наменети се за сечење на гранки со дијаметар до 35 мм. Сечивото е долго 96 мм и е прекриено со тефлон за поголема трајност. Механизмот со пружина овозможува полесно користење. Ергономски дизајнираната рачка прекриена со гума овозможува поголема удобност при користење.