Ножици за кастрење со пружина 220мм - Baucentar
Ножици за кастрење со пружина 220мм

Ножици за кастрење со пружина 220мм

420 ден

Нема на залиха

Градинарски ножици со пружина за режење и поткастрување со вкупна должина од 220 мм. Наменети се за сечење на гранки со дијаметар до 20 мм. Главната намена им е за поткастрување на гранки и грмушки. Сечивото е долго 50 мм и е прекриено со тефлон за поголема трајност и заштита против кородирање. Механизмот за заклучување на сечивото штити од случајно отворање на ножиците. Ергономски дизајнираната пластична рачка е прекриена со материјал против лизгање и овозможува удобност при користење.

Бренд

Verto