Чекан Столарски 600гр 330мм - Baucentar
Чекан Столарски 600гр 330мм

Чекан Столарски 600гр 330мм

837 ден

Нема на залиха

Столарски Чекан, дизајниран и наменет за поправки и градежни зафати. Дополнително овозможува да се вадат клинци од дрво или да се корнат штици и дрвени подови. Вкупната должина на чеканот е 330мм а главата е висока 27мм. Чеканот има вкупна маса од 600 грама. Целото тело на чеканот е изработено од едно парче од зајакнат челик. Рачката е ергономски дизајнирана и е обложена со два различни материјали со цел да се спречи лизгање при работа и да се зголеми комфорот при користење. Сертификатите од TÜV и GS и изработката според стандардот DIN 7239 гарантираат долготрајност на чеканот.

Бренд

Neo