Рачна Хефталка За Метални Иглици Ј 6-14мм

Рачна Хефталка За Метални Иглици Ј 6-14мм

Шифра: 16-022 Категории

Рачна хефталка наменета за производство и тапацирање на мебел. Користи иглици од тип Ј кои може да бидат со големина од 6 до 14мм. Оваа алатка е идеална за прицврстување на разни материјали како кожа, пластични фолии или шперплочи. Благодарение на можноста за подесување на ударната сила, може да се користи и за тврди и за меки материјали. Иглиците за тапацирање се насочуваат правилно, без да се деформираат, дури и кога се користат потврди материјали. Телото на хефталката е издржливо и трајно со што се гарантира долготрајно користење на алатката.

Бренд

Нео