Сет Имбус Клучеви Долги со 9пар. Со Држач - Baucentar
Сет Имбус Клучеви Долги со 9пар. Со Држач

Сет Имбус Клучеви Долги со 9пар. Со Држач

871 ден

Нема на залиха

Шифра: 09-512 Категории

Сет од имбус шестоаголни клучеви во кои се вклучени 9 различни клучеви и пластичен држач. Клучевите се во облик на буквата L и секој клуч е обоен во различна боја за полесно разликување при избирање на потребната големина. Шестоаголните топчиња на крајот на клучевите завршуваат со работен агол од 30° за да се подобри функционалноста на алатката. Во сетот се вклучени следните клучеви: 1.5мм, 2мм, 2.5мм, 3мм, 4мм, 5мм, 6мм, 8мм и 10 мм. Изработени се од висококвалитетна S2 челична легура со што се гарантира долготрајност во користењето. Сите клучеви се сложени во пластичен држач во портокалова боја специјално дизајниран за клучевите.

Бренд

Neo