Пиштол за фарбање со горно полнење 1.4мм - Baucentar
Пиштол за фарбање со горно полнење 1.4мм

Пиштол за фарбање со горно полнење 1.4мм

1065 ден

Нема на залиха

Шифра: 12-525 Категории

Пиштол за фарбање со горно резервоарче со капацитет од 0.5л. Има дизна со дијаметар од 1.4мм. Овозможува ефикасно и прецизно фарбање. Притисокот во пиштолот може да се подеси на две нивоа. Работниот притисок се движи до 4 бари. Сообразноста со европските стандарди за безбедност е поткрепена со CE сертификат.

Бренд

Neo