Пиштол Краток За Компресор Со Воздух - Baucentar
Пиштол Краток За Компресор Со Воздух

Пиштол Краток За Компресор Со Воздух

288 ден

Нема на залиха

Шифра: 12-540 Категории

Пиштол за компресор со воздух. Изработен е од алуминиум. Има кука за закачување која го олеснува користењето и е многу практична. Може да се користи за дување воздух под висок притисок за чистење на филтри, за разбивање на штетни или отровни гасови, или за забрзано сушење со воздих под притисок. Сообразноста со европските стандарди за безбедност е поткрепена со CE сертификат.

Бренд

Neo