Мултифункциска Алатка со 11 елементи - Baucentar
Мултифункциска Алатка со 11 елементи

Мултифункциска Алатка со 11 елементи

940 ден

Нема на залиха

Шифра: 01-028 Категории

Мултифункциска алатка со 11 ралзични елементи за различна намена. Во алатките се вклучени и отворач за шише и отворач за конзерва. Особено е корисна алатка за риболовци. Вкупната должина на алатката е 154мм. Металниот дел е изработен од висококвалитетен челик кој е индукциски зајакнат (55-60 RHC) за да се овозможи долготрајност на алатката. Алатката е спакувана со практична кутија изработена од квалитетна пластика практична за складирање или за носење.

Бренд

Neo