Мотика 1133 гр без рачка

Мотика 1133 гр без рачка

450 ден

Нема на залиха

Шифра: 15Г032 Категории

Кована мотика без рачка со вкупна маса од 1133 гр. Главата на мотиката е изработена од кован челик со што се овозможува полесно обработување на земјени или песочни површини. Многу корисна алатка во градината.