Мотика со пластична рачка - Baucentar
Мотика со пластична рачка

Мотика со пластична рачка

Шифра: 15Г031 Категорија:

Мотика со пластична рачка со ширина на сечивото од 16см. Рачката е изработена од фиберглас и поради тоа е многу лесна и практична за користење.