Моталка за црево со тркалца - Baucentar
Моталка за црево со тркалца

Моталка за црево со тркалца

2999 ден

Има на залиха

2999 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Моталката има капацитет на неа да се намота градинарско црево со пречник од 13мм (1/2“) со должина од 60 метри или црево со пречник од 19 мм (3/4“) со должина од 30 метри.  Рачката и конструкцијата на моталката се изработени од обоен челик, страничните панели се изработени од полимерна пластика. Голема погодност е што може да се подесува висината на рачката, што обезбедува удобно користење на моталката. Во пакетот со моталката се вклучени и два спојки за чешма и две брзи спојки за црево со пречник од 13мм (1/2“).

Бренд

Rehau