Молерска Четка Професионална 1.5 инчи - Baucentar
Молерска Четка Професионална 1.5 инчи

Молерска Четка Професионална 1.5 инчи

100 ден

Молерска четка со среден квалитет со специјална намена. Идеална е да се користи за нанесување на сите видови на бои и на лакови на база на растворувачи, а може да се користи и за нанесување на лакови на водена база. Четката е изработена од синтетичко влакно, има пластична рачка а спојката е изработена од ростфрај. Ширината на врвот на четката е 1.5 инчи (1 инч = 2.54см) а дебелината на врвот на четката е 15мм. Количеството на влакна во полна должина на врвот на четката изнесува 80%.

Има на залиха

100 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Молерска четка со среден квалитет со специјална намена. Идеална е да се користи за нанесување на сите видови на бои и на лакови на база на растворувачи, а може да се користи и за нанесување на лакови на водена база. Четката е изработена од синтетичко влакно, има пластична рачка а спојката е изработена од ростфрај. Ширината на врвот на четката е 1.5 инчи (1 инч = 2.54см) а дебелината на врвот на четката е 15мм. Количеството на влакна во полна должина на врвот на четката изнесува 80%.

Бренд

Mimont