Млазница За Црево Со Пластична Рачка - Baucentar
Млазница За Црево Со Пластична Рачка

Млазница За Црево Со Пластична Рачка

75 ден

Нема на залиха

Млазница за вода со вградено копче за стопирање на млазот. Преку копчето може да се регулира големината на млазот според потребите. Лесно може да се поврзе со сите комерцијални полимерни системи и стандардни црева за наводнување  (1/2″ – 3/4″).

Бренд

Verto