Метална прскалка со држач за во земја - Baucentar
Метална прскалка со држач за во земја

Метална прскалка со држач за во земја

1659 ден

Има на залиха

1659 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 269717-100 Категории

Масивна прскалка изработена од цинк и железо за наводнување на цели кружни површини или сегменти од кружните површини. Максималниот дијаметар кој може да се покрие е до 26 метри . Притисокот на водата е помеѓу 2 и 3 бари. Со тоа се добива покривна површина за наводнување од 530 метри квадратни. Високо-квалитетната железна прскалка со робусното копје за забодување во земја може ефективно да покрие било каква површина во опсег од 0 дo 360° степени, благодарение на двата прстени за подесување на опсегот. Со стандардна спојка за спарување, со димензија од 26.5 мм (T 3/4″) со женски навој, лесно може да се поврзе со сите комерцијални полимерни системи за наводнување. Максималната површина која може да ја наводни е со дијаметар од 26 метри.

Бренд

Rehau