Маска за заварување 100х50мм - Baucentar
Маска за заварување 100х50мм

Маска за заварување 100х50мм

395 ден

Има на залиха

395 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Маска за заварување која овозможува заштита при заварувачки работи. Не е наменета за профсеионална употреба. главниот филтер е со големина 100 x 50 мм со затемнувањењ на ниво според DIN 6–14. CE ознаката е показател за гаранцијата на производот и покажѓува дека маската ги исполнува сите барања согласно Еврпските Регулатиги за вакви производи.

Бренд

Topex