Магнетен држач за заварување 102х155х17мм - Baucentar
Магнетен држач за заварување 102х155х17мм

Магнетен држач за заварување 102х155х17мм

280 ден

Нема на залиха

Магнетен држач на агол за заварување со димензии 102х155.17мм. Исто така може да се користи и за прицврстување на парчиња за заварување под агол од 45˚ или  90˚ степени. Цврстиот метален магнет ги држи парчињата за заварување, со што на заварувачот и двете раце му се слободни за работа. Дополнителната дупка на средина се користи за полесно одвојување на магнетот по завршување со заварувањето.

Бренд

Graphite