Лопата со пластична ергономска рачка - Baucentar
Лопата со пластична ергономска рачка

Лопата со пластична ергономска рачка

943 ден

Нема на залиха

Лопата со пластична рачка со вкупна должина од 1150 мм. Самата лопата е со димензии 230х295мм. Наменета за градинарски работи и или градежни зафати. Сечивото на врвот на лопатата е изработено од висококвалитетен зајакнат челик со брановиден облик кој овозможува полесно навлегување во земјена или песочна почва. Специјално обложената рачка изработена од фиберглас ја зголемува контролата при користењето. Рачката е со ергономски облик и има облога против лизгање. Особено е зајакнат делот од рачката кој е најчесто изложен на напрегање и оштетување. Проширен е делот за пристисснување на лопатата со стапалата.

Бренд

Verto