Лист За Убодна Пила тип Bosch, сет од 10 сечива - Baucentar
Лист За Убодна Пила тип Bosch, сет од 10 сечива

Лист За Убодна Пила тип Bosch, сет од 10 сечива

745 ден

Нема на залиха

Сечива за електрични убодни пили тип Bosch. Наменети се за прецизно сечење на разновидни материјали. Сетот се состои од 10 сечива од кои 8 сечива за дрво (грубо сечење, фино сечење и сечење агли), 1 сечиво за метал и 1 универзално сечиво за дрво и метал. Сите сечива го имаат популарниот облик на Т приклучок кој овозможува користење со скоро сите модели на електрични пили. Спакувано во пластифициран картон.

Бренд

Graphite