Лист За Кружна Пила За Дрво 305х3.2/2.2х30мм 40т - Baucentar
Лист За Кружна Пила За Дрво 305х3.2/2.2х30мм 40т

Лист За Кружна Пила За Дрво 305х3.2/2.2х30мм 40т

1339 ден

Нема на залиха

Надворешен пречник 305мм

Внатрешен отвор на листот 30мм

Ширина на сечење 3.2мм

Дебелина на основниот лист 2.2м

Број на запци 40т

Бренд

Bosch