Ласерско Метро ГЛМ 30 - Baucentar
Ласерско Метро ГЛМ 30

Ласерско Метро ГЛМ 30

4900 ден

Нема на залиха

Квалитет на издржливост – заштитен од прашина, од прскање вода и од удари на градилиште.

Ласерски мерач на далечина со ISO сертификација

Едно копче за се’ – интуитивно и едноставно мерење

Компактен уред – го собира во секој џеб на панталони

Самостојно собира мерни вредности со функција на AutoSum

Ласерска диода – 635 nm, < 1 mW

Мерно Подрачје 0,15 – 30,00 m

Класа на ласер 2

Точност на мерење – типична ± 2 mm

Време на мерење – типично < 0,5 s

Време на мерење – макс. 4 секунди

Напојување – 2 x 1,5 V LR03 (AAA)

Автоматско исклучуваање на 5 минути

Маса – околу 0.09 kg

Мерни единици – m/cm

Животен век на батеријата за поединечно мерење – околу 5.000

Заштита против прашина и прскање вода IP 54

Во пакетот следуваат: сертификат од производителот, заштитна торбичка, 2 x батерии 1,5 V LR03, картонска кутија.

Бренд

Bosch