Конектор за црево на чешма (1/2”-3/4”) - Baucentar
Конектор за црево на чешма (1/2”-3/4”)

Конектор за црево на чешма (1/2”-3/4”)

26 ден

Нема на залиха

Конектор за црево на чешма. Конекторот може да се користи за црева со пречник од 13мм (1/2″) до 19мм (3/2″). Овозможува непречен тек на водата. Овој конектор за чешма е изработен од висококвалитетна пластика за да функционира беспрекорно за многу долг период.

Бренд

Verto