Пиштол За Фарбање Електричен ПФС 3000-2 650W - Baucentar
Пиштол За Фарбање Електричен ПФС 3000-2 650W

Пиштол За Фарбање Електричен ПФС 3000-2 650W

8190 ден

Нема на залиха

Шифра: 0603207100 Категории

Боите без четка – брзо и рамномерно нанесување на слоеви на површини со текстура и со рабови.

Мотор од 650 W кој го прави боењето брзо и лесно.

Брзо и лесно нанесување на бојата со интензитет од 2 m²/min за средни и големи проекти во затворен и на отворен простор.

Голем резервоар за боја од 1000 ml заштедува драгоцено време намалувајќи ја потребата од дополнување за време на работењето.

ALLPaint систем за прскање: Прска боја за дрво, за глазура или за лакирани дрвени или метални површини.

Бојата фино се распрскува заради рамномерните слоеви на сите површини без капки.

Бренд

Bosch