Одвртувач За Сува Градба Електричен ГТБ 650 650W - Baucentar
Одвртувач За Сува Градба Електричен ГТБ 650 650W

Одвртувач За Сува Градба Електричен ГТБ 650 650W

6990 ден

Има на залиха

6990 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 06014А2000 Категории

GTB 650 Professional е електричен одвртувач кој зашрафувањето во сува градба го прави практично и ефикасно. Многу е поволен за користење во проекти со гипс-картон, со лим или со тенок челик. Брзината на моторот со 5000 вртжежи во минута овозможува овој одвртувач да се постави на MA55 за автоматско снабдување со завртки заради брзо монтирање при сува градба. Неговиот двостран граничник на длабочина овозможува одвртување на завртки без отстранување на самиот граничник за длабочина заради дополнителна практичност и безбедност. Оваа алатка е наменета за користење завртки за сува градба до Ø 4 mm во еден слој на гипс-картон со конструкција од тенок челик и за саморезни завртки со пресек од Ø 6mm на лим со дебелина од 1,5 mm.

Бренд

Bosch