Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 220 720W 2J - Baucentar
Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 220 720W 2J

Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 220 720W 2J

7990 ден

Нема на залиха

Шифра: 06112А6020 Категории

Компактен и моќен електро пмневматски чекан за дупчење

Моќен мотор од 720 W и ударна енергија од 2,0 J за ефикасно вибрационо дупчење бетон (до 22 mm во дијаметар)

Електро пневматски чекан за дупчење со три различни режими на вибрационо дупчење, дупчење и кршење – со што се обезбедува прилагодливост и се добиваат убедливи резултати.

Бренд

Bosch